Goed milieu, goed voor iedereen!

Een goed milieu levert niet alleen een schone, maar ook een prettige, veilige en gezonde leefomgeving op!

Een goed milieu levert niet alleen een schone, maar ook een prettige, veilige en gezonde leefomgeving op!

Wij gaan voor een duurzame stad schone en veilige stad. In de stad moeten nieuwe huizen met duurzame materialen gebouwd worden en het gebruik en opwekken van schone energie worden gestimuleerd. Maar ook bij renovatie of verbeteringen aan huizen zijn duurzame en energie of milieubesparende maatregelen nodig. Maar er moet natuurlijk veel meer gebeuren, en dat kan ook!

Zo moeten we ook zeker kijken hoe bestaande open plekken in de binnen- en buitenstad groener kunnen worden ingericht, zoveel mogelijk passend bij de omgeving. Daarbij moet ook goed gekeken worden naar biodiversiteit. Meer plantjes en beestje, minder stenen dus!

We willen toewerken naar een smart-city. Dat betekent bijvoorbeeld meer oplaadpunten voor elektrische vervoermiddelen, het invoeren van regelbare straatverlichting (minder lichtvervuiling en energiegebruik) of afvalcontainers die zelf aangeven dat ze geleegd moeten worden. Dit gaat zorgen voor minder zwaar verkeer in de binnenstad. Smart Enkhuizen is de toekomst!

Jeroen Struving

Jeroen Struving

Mijn naam is Jeroen Struving, 24 jaar en spiksplinternieuwe Enkhuizer! Ik ben geboren en getogen in Wervershoof maar ben bijna een jaar terug met mijn vriendin naar een klein huisje vlakbij de Koepoort verkast. In die tijd ben ik van deze plek gaan houden en ik hoop een mooie toekomst op te bouwen hier en

Meer over Jeroen Struving