Door Eelco Fijma op 14 januari 2014

Verkiezingen

Op woensdag 8 januari jl. heeft de ledenvergadering van de PvdA Afdeling Enkhuizen de kieslijst voor komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld. Karin Kunst is daarbij door de leden gekozen als lijsttrekker. Mevrouw Kunst is voor de PvdA al jarenlang actief in de gemeenteraad en heeft een deskundigheid en betrokkenheid bij de onderwerpen (gezondheids)zorg en het sociale beleid. Onderwerpen waar het de komende vier jaar bij uitstek om zal gaan.

De vastgestelde kieslijst ziet er verder als volgt uit:

1. Karin Kunst

2. Eelco Fijma

3. Jan van Oostende

4. Carmen Tammer

5. Shawn Vriendjes

6. Marloes Besseling

7. Jacco Sandstra

8. Bart van Werkhoven

9. Erik Baan

Gelijktijdig met de vaststelling van de kieslijst heeft de ledenvergadering ook het verkiezingsprogramma “Lokaal voor elkaar” vastgesteld. Dit programma bevat 30 concrete punten die de PvdA de komende vier jaar voor Enkhuizen wil realiseren. U kunt ons verkiezingsprogramma hier inzien. verkiezingsprogramma pvda 140113

Eelco Fijma

Eelco Fijma

Geboren en getogen in Enkhuizen. Hij is als juridisch adviseur werkzaam bij en voor gemeenten, nu vooral op het gebied van het omgevingsrecht. Daarnaast is hij sinds eind jaren negentig actief voor de PvdA Enkhuizen als afdelingssecretaris en als raadslid.

Meer over Eelco Fijma